Publikováno: 17.6.2022

Za dva měsíce má můj syn narozeniny a já jsem nemohla dostat lepší dárek, než postup do semifinále soutěže Maminka roku 2022. Spíš než soutěž bych ale použila slovo Mama boot camp, který je postaven na motivaci a povzbuzování maminek k tomu, aby se nebály jít si za svými sny a být samy sebou.

K dnešnímu dni vyšel krásný článek od Adély Peluhové, který jsem se rozhodla s vámi sdílet. Adéle bych tímto chtěla poděkovat za bravurně formulovaná slova a věty, protože chápu, že přepisovat po mě text určitě není úplně snadné.

Článek najdete na webu časopisu Maminka, takže pokud si chcete trošku počíst, tak máte příležitost. Jinak hlasování je v plném proudu a probíhá až do 20.7. Budu moc ráda, pokud se rozhodnete podpořit svým hlasem mojí myšlenku a snahu o šíření přirozeně zdravého stravování, kde mají své místo proteiny v podobě kvalitního masa i sacharidy (občas i něco sladkého také není na škodu), ale alfou a omegou je hlavně správná technologická úprava, která rozhodne o tom, jestli z jídla bude dobrý sluha nebo zlý pán.

Hlasovat je možné ZDE.

Poslat můžete celkem 10 hlasů max. 1x za hodinu. 

Děkuji moc předem všem, kdo se hlasování zúčastní! Znamená to pro mě opravdu moc.❤️

Vaše Jana