Aktualizováno: 25.3.2022
Itálie je zemí, kde potkáte plno temperamentních a vřelých lidí. Je také zemí tyrkysově modrého moře, krásných vinic a starobylých městeček, ale především útulných trattorií s vynikajícími pokrmy. Vždycky když jsem v Itálii, tak si nenechám ujít příležitost dát si čerstvé Spaghetti al pomodoro. Pomodoro totiž znamená v překladu rajče, takže když zrovna v jídelním lístku polovině názvů jídel nerozumím a s připojením na wi-fi to není zrovna slavné, vím, že tady nešlápnu vedle a na stole mi nepřistane překvapení, které bych musela jako Mr. Bean schovávat pod stolem, v kabelce, ve vázičce nebo někde jinde.
A protože si ráda recepty přizpůsobuji podle sebe, tak jsem pro Vás upravila i tento recept. Nevím jak Vám, ale třeba mně osobně strašně chutná, když se při vaření přidává do jídla víno. Jen si zvažte, jestli jej budete servírovat i dětem. 😉
Tak jdeme vařit.